Σχετικά με το Foodbites

Περιήγηση στο foodbites.eu
PDFΕκτύπωσηE-mail

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Περιήγηση στο foodbites.eu

 

Η γνώση και ενημέρωση που το foodbites φέρνει στο διαδίκτυο είναι σχεδιασμένη για όλους που μιλούν, αγαπούν και εν γένει απολαμβάνουν το τρόφιμο και θέλουν να «γνωρίζουν» πριν επιλέξουν.

menu1 1

Βρείτε συγκεντρωμένες βασικές γνώσεις της Επιστήμης και της Τεχνολογίας Τροφίμων, σχετικά με τα συστατικά, τις παραγωγικές διαδικασίες, τις διάφορες επεξεργασίες, τα υλικά συσκευασίας και θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

menu2

Συνέχεια της επιστημονικής γνώσης είναι η εφαρμογή της στη βελτίωση της καθημερινής ζωής του ανθρώπου. Επιστημονικές καινοτομίες στο χώρο των τροφίμων και της διατροφής αντικατοπτρίζονται στα προϊόντα και στην ασφάλεια που απολαμβάνει ο καταναλωτής από τη χρήση τους. Ανακαλύψτε μέσα από τις σελίδες του foodbites πώς η δημιουργικότητα και η γνώση συνδυάζονται με αποτελεσματικό τρόπο και βρίσκουν το δρόμο τους προς την αγορά. Ενημερωθείτε για την έρευνα που διεξάγεται στις παραπάνω κατηγορίες και τις νέες τεχνολογίες που προάγουν την ανάπτυξη νέων προϊόντων στα πλαίσια των απαιτήσεων και των αναγκών της σύγχρονης κοινωνίας

menu3

Η ενότητα Foodpedia αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς της πλατφόρμας όπου συλλέγει και παρουσιάζει συνοπτικά έννοιες και όρους που συναντά κανείς όταν ασχολείται καθημερινά με τα τρόφιμα και χρειάζεται μια άμεση πληροφόρηση.  Συστατικά που αναφέρονται στις ετικέτες των τροφίμων αλλά και λέξεις που διαβάζουμε διευκρινίζονται και μας βοηθούν να εμπλουτίσουμε την εμπειρία μας.

Δείτε στο foodpedia

menu4

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί την υιοθέτηση σωστών διατροφικών προτύπων. Δεν υπάρχουν καλά και κακά τρόφιμα, αλλά καλές και κακές διατροφικές συνήθειες. Ενημερωθείτε μέσα από τη σελίδα μας για όλες τις τάσεις και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής.

menu5

Η ενότητα  Food lovers συμπληρώνει την ενημέρωση που βρίσκει κανείς στις σελίδες του foodbites με πληροφορίες σχετικές με την αγορά των τροφίμων και επιλεκτικές αναφορές σε θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για όποιον πιστεύει ότι το τρόφιμο είναι κομμάτι της απόλαυσής του επιπλέον του βασικού ρόλου του στη διατροφή. Οδοιπορικά γεύσης στην Ελλάδα και τον Κόσμο συνδέουν την επιστήμη με την καθημερινή απόλαυση.

menu6

Γνωρίστε νέα προϊόντα και τάσεις που πολλές φορές ξεπερνούν τις καταναλωτικές μας προσδοκίες και μας κρατούν ενήμερους για ότι συμβαίνει στο χώρο των τροφίμων

menu7

Ακολουθήστε αποτελεσματικά τις εξελίξεις στη νομοθεσία τροφίμων αποφεύγοντας την πολύπλοκη αναζήτηση στο λαβύρινθο της πληροφορίας. Βρείτε εύκολα το θέμα που σας απασχολεί μέσω των κατάλληλα συγκεντρωμένων και ταξινομημένων πληροφοριών που σας παρουσιάζει η foodbites.

 

Share

follow  facebook1 twitter1 rss1

 

 

 

 open graph 250

 
foodwastetrofos5 

 
 
oinografies new
Διαφήμιση 
hotbites
monography
afieroma
 
exploresite
bletsas

newsletter
faq
answers

Διαφήμιση

Εγγραφή στα Newsletters του Foodbites

Εγγραφτείτε στα newsletters του Foodbites και λάβετε όλες τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής εύκολα και γρήγορα, στο inbox σας!

Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει
Foodbites Magazine
Νέα της αγοράς των τροφίμων και διατροφικές τάσεις . Εξελίξεις, νέα προϊόντα και ιστορίες τροφίμων
Foodbites Science Briefs
Εξελίξεις και καινοτομία στο χώρο της επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής. Ασφάλεια & ποιότητα τροφίμων. Νομοθεσία τροφίμων.